back to overview

april 7th: Chilli is verhuisd…

Beste klanten, leveranciers, collega’s en vrienden

Vanaf nu vinden wij onze inspiratie op een nieuwe locatie… Loods 22 te Gent. In dit gerestaureerde gebouw, vol geschiedenis en karakter, vormen wij samen met andere bedrijven een nieuw creatief eiland.

Wijzig alvast onze adresgegevens.

chilli design & multimedia
voorhavenlaan 31/012, 9000 gent
TEL:+32 (0)9 223 85 39 – info@chilli.be


Bekijk nu al een foto-impressie van de Voorhavensite. Wij kijken ernaar uit u te mogen ontvangen in ons gloednieuw kantoor.

Tot binnenkort!

Het Chilli-team

Leave a Reply

About: Chilli Design & Multimedia

“Chilli is a Belgian design and multimedia firm who take on a wide range of design projects for classy Belgian firms. From logo design to print, and Flash-based fashion sites, their work breathes with a modern understanding of type and design, refined down to its pure, classic and minimal essences.”

Quote Digitalthread

“What do Belgian flash design and chocolate have in common? They share a minimalistic, rigid design and are both slightly bitter, maybe with a dash of pepper, or even chilli. So check out Chilli’s Design portfolio for your own portion of unique ideas and flash designs.”

Quote Designcollector